OVER MIJ

Ik ben Nele De Bruyn, optimistisch en enthousiast van aard, regent lichamelijke opvoeding en gecertificeerd life-coach en mindexpert.

Ik ben getrouwd met Hans, we leerden elkaar kennen in de chiro en samen hebben we een dochter Kato (14j) en twee zonen Tibe (12j) en Jules (9j).

 

I89A1152.geschaald.geschaald
I89A1352.geschaald.geschaald

Al van kleins af aan hou ik ervan om met mensen om te gaan.

Na mijn opleiding als regent LO gaf ik jarenlang les met hart en ziel. Vanuit deze ervaring en vanuit mijn interesse in positieve psychologie startte ik de opleiding tot life-coach en mindexpert aan de Inge Rock Academy. Deze materie boeide me énorm. Ik was meteen gebeten door de werking van het brein, ons denken en het enorme potentieel dat we zélf hebben om hiermee aan de slag te gaan.

Ik kreeg enorm veel wetenschappelijke kennis en door de theorie elke dag toe te passen is mijn leven erg veranderd en lichter geworden. Ondertussen geef ik ook mindset-trainingen aan de IR-Academy en ook trainingen/workshops in scholen en bedrijven (o.a. i.s.m. Dagelijks Leren). In mijn praktijk wil ik deze kennis -die voor iédereen van onschatbare waarde is- delen, maar vooral samen concreet gaan toepassen. Het is een voorrecht jou hierin te begeleiden. Ik hoop van harte je te mogen verwelkomen!

I89A1417.geschaald.geschaald.geschaald

Reviews

"Nele is een vlotte en heel vriendelijke dame. Je voelt je meteen op je gemak bij haar dankzij haar rustige uitstraling. Als coach luistert ze heel aandachtig en voelt ze als het ware je struggels waardoor haar vragen heel doeltreffend zijn. Je krijgt echte nieuwe inzichten en daarbij is Nele pas tevreden als je het doel dat je zelf stelde, daadwerkelijk bereikt. Zo een coach kan ik iedereen aanraden!

Ann Wouters

-----------------------

Nele is een lieve, geduldige coach die goed luistert naar je noden. Door de juiste vragen te stellen laat ze je nadenken over hoe je het zelf kan oplossen. Ze blijft je gedurende het hele traject aanmoedigen en ondersteunen. Hierdoor bereik jij jouw doelen. Ze voelt precies aan wat je nodig hebt. Topcoach!

Hilde Boon

-----------------------

"Wanneer ik voorheen dacht aan coaching, dacht ik dat het niets voor mij was. Tot ik met Nele in gesprek ging. Op een heel laagdrempelige manier, met de juiste vragen op het juiste moment, voelde ze precies aan hoe ze mij verder kon brengen. Ze heeft me echt een spiegel voorgehouden en een aantal praktisch bruikbare tips meegegeven. Nele is een coach die de tijd voor je neemt, echt luistert en de onderliggende gevoelens eruit kan halen. Je voelt je echt op je gemak bij haar. Als je nog twijfelt, gewoon doen! Nele zorgt voor een (nog) betere versie van jezelf. En dat willen we toch allemaal, niet?

Carolien Hendrickx

-----------------------

“Door het ziek vallen van een collega kwamen we bij Nele terecht als mogelijke vervanger. We zochten iemand met kennis van zaken om een team van leerkrachten coachingskills bij te brengen. Het zou hen op hun beurt de kans geven om leerlingen op een correcte en onderbouwde manier te coachen. Een bescheiden Nele twijfelde nog even, maar gooide zich volop op de opdracht. Het werd een fijne ervaring voor alle partijen. Nele handelt vanuit haar passie en draagt die ook uit. Ze is daardoor een fijne collega en een enthousiaste coach.”

Greet Van Everbroeck

-----------------------

“Ik kan moeilijk onder woorden brengen wat de sessies bij Nele voor mij betekend hebben. Al jaren was ik in behandeling bij psychologen, psychiaters, therapeuten. Deze hebben me steeds wel kunnen helpen, maar ik bleef het gevoel hebben dat het men nog aan het inzicht ontbrak om het doel in men leven echt te bereiken. Ik zag waar ik met mezelf naartoe wilde, maar geraakte er maar niet. Nele hielp me op een doelgerichte concrete manier om deze laatste stappen te nemen. Ik kreeg de tools en inzichten die ik nodig had die verdere stap te nemen. Momenteel sta ik stevig in het leven, bereik ik men doelen en zie ik een duidelijke toekomst. Dank je Nele!”

Nathalie S.

-----------------------

“Ik ben supertevreden over de coachingsessies bij Nele. Ze neemt echt de tijd die nodig is om op een rustige en aangename manier te werken. Ze geeft een duidelijke uitleg en hele goede inzichten die me enorm hebben geholpen om mijn pad te vinden. De concrete opdrachten tussen de sessies door hielpen mij om de besproken zaken ook echt om te zetten in acties. Hierdoor heb ik enorme stappen gezet om mijn weg te vinden en die op een positieve manier aan te vatten.”

R. uit Kontich