Je bent een (jong)volwassene en hebt het gevoel vast te zitten. Je weet dat je bepaalde zaken anders wil, maar weet niet hoe dit aan te pakken.

Ergernissen op het werk, problemen in je relatie, stress, constant een opgejaagd gevoel, geen tijd en motivatie om te sporten of te ontspannen, …  Emoties komen op je af en ook daar heb je écht genoeg van! Je hebt het gevoel heel hard je best te doen en toch niet te bereiken wat je wil bereiken. Je werkt elke dag to-do-lijsten af, in de hoop wat meer rust te ervaren, maar dat schiet er telkens over. Je gaat door op automatische piloot en je vraagt je af hoe lang je dit nog volhoudt.

“Is dit het leven dat ik wil?” Ga ik dit nog jaar in, jaar uit doen? Je hebt het gevoel geleefd te worden en te overleven. “Wanneer kan ik eens tijd maken voor mezelf, wanneer kan ik eens genieten?” Je hebt het gevoel met je rug tegen een muur te staan of beland te zijn in een doodlopende straat.

"Change is more a matter of choice and will,

than of ability of capacity.

The question is: do you really want it?"

Jay Marino

foto 1
I89A0782.geschaald.geschaald

TOCH… Je kan elk probleem aanpakken, in welke situatie je zit of bent beland! Je hoeft niet elke dag te boxen tegen het leven! Je kan leren om goede keuzes te maken voor jezelf, om uitdagingen constructief aan te pakken, om rustiger om te gaan met negatieve situaties en mensen, om zaken uit het verleden te lossen en er sterker uit te komen, … De vraag is dus:  wil je de zaken aanpakken waarop je vastloopt en zelf de verantwoordelijkheid nemen om te veranderen?

Vul hier je mailadres en telefoonnummer in en ik contacteer je.

Ik hoop van harte je te leren kennen.

"Op het moment dat je wil, stop je met moeten"

Emmerson

Foto 2